Sähkö työllistää
tulevai­suudessakin

EPF Työnantajana

Meillä EPF:ssa työskentelee noin 90 henkilöä eri puolilla Suomea. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia liiketoimintamme kasvaessa. EPF toimii vaativan sähkönjakelun parissa niin sairaaloissa, teollisuudessa, datakeskuksissa kuin metro- ja sähköradalla. Meillä on tarvetta erilaisille osaajille asentajista, projektipäälliköihin sekä turvalaiteasentajista huoltoinsinööreihin. Emme ole perinteinen sähköurakointiliike vaan meiltä saa kaikki sähkönjakeluun liittyvät palvelut alusta loppuun saakka. Palvelumme kattaa suunnittelusta toteutukseen sekä käyttötoimenpiteistä huoltoihin saakka.

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, vahvaa yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuden kasvaa osaamisen mukana. Kannustamme jokaista työntekijäämme ottamaan vastuuta, tekemään aloitteita ja kehittämään itseään sekä toimintatapoja. Haluamme luoda avoimen ja innovatiivisen työympäristön, jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä työssään ja oppia uutta. Koulutamme henkilökuntaamme koko työuran ajan sekä jokainen uusi työntekijä perehdytetään huolellisesti. Perehdytyksessä kaikki uudet työntekijät ovat yhdenvertaisia. Esihenkilö vastaa perehdytyksestä ja suunnittelee perehdytyksen uudelle työntekijälle. Hyvällä perehdytyksellä pyrimme siihen, että jokainen uusi työntekijä saa hyvän pohjan aloittaa työnsä sekä pystyy työskentelemään heti alusta asti turvallisesti.

Meillä panostetaan henkilöstön hyvinvointiin. Työhyvinvoinnin tarkoitus on parantaa kaikkien työntekijöidemme jaksamista koko työuran ajan. Henkilöstön työhyvinvoinnin säilymiseen kiinnitetään erityistä huomiota ja teemme hyvinvointikyselyn vuosittain, jonka mukaan teemme tarvittaessa muutoksi toimintatapoihimme. Meillä on myös käytössä laajat työterveyshuoltopalvelut, jotka kattavat myös vapaa-ajan vahingot. Henkilöstöpolitiikan mukaisesti panostamme tasa-arvoon ja kaikkia työntekijöitä kohdellaan yhdenmukaisesti. Meillä on tavoitteena olla joka päivä parempi työpaikka.

Katso mitä työntekijämme kertovat meistä

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Täytä avoin hakemus tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan vastuuhenkilöihimme.

Avoin hakemus

Täytä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kiitos hakemuksestasi!

Olemme sinuun pian yhteydessä.